Haberler
788
26 Ağustos 2021
YENİ NESİL FUTBOL SAHALARI ZEMİNLERİ

Futbol sahaları günümüzde en çok kullanılan alanların başında geliyor. Profesyonel futbolcuların top koşturduğu sahaların zeminlerinin profesyonel bir tasarıma sahip olması gerekir. Bu sayede sağlıklı bir oyun ortaya çıkacaktır. Zeminin kaliteli olması sakatlıkların da önüne geçilmesine olanak sağlayacaktır. Bunun için zemin hazırlama aşamasında kurumsal ve profesyonel bir desteğin alınması gerekir. Zemin doğal çim olarak yapılabilir. Ancak duruma göre sentetik çim de tercih edilir. Doğal çimin zemine eşit şartlarda yerleştirilmesi doğru bir adım olacaktır. Futbol sahaları zeminleri profesyonel olarak doğal çim ile kaplıdır.

 

Nizami Futbol Sahalarının Zeminleri

Nizami bir futbol sahası yapılacak ise bazı detaylara dikkat edilmesi gerekiyor. Öncelikle zeminin ne tür de yapılacağına karar verilmesi gerekir. Futbol antrenman sahası yapılacaksa eğer zemin sentetik çim olabilir. Burada doğal çim tercihi de ön planda yer alabilir. Doğal çim olması zemine daha iyi bir basış uygulamasına yardımcı olacaktır. Doğal çimin bakımı da önem taşır. Düzenli olarak bakımı ve sulanması gibi detaylar da ön plana çıkacaktır. Zeminde hibrit çim de kullanılmaktadır. Profesyonel bir zemin oluşturulmak isteniyor ise bu seçenekler arasından tercih yapılabilir. Bu tarz bir kullanım dört mevsim rahatlıkla kullanmanıza yardımcı olacaktır. Bakımının düzenli yapılması zeminin de verimli bir şekilde kullanılmasına alt yapı hazırlayacaktır.

 

 

Halı Saha Zeminleri

Halı sahalar günümüzde amatör oyuncular tarafından tercih edilen eğlenceli alanların başında gelir. Burada kullanılacak zeminin de kaliteli olması gerekir. Özellikle de uzun süreli bir verim isteniyor ise mutlaka zeminin detaylarına dikkat edilmesi yararınıza olacaktır. Hav boyutuna önem verilmelidir. Taban bezi kalınlığı da önem taşıyan konular arasında yer alıp kullanılan ipliğin detayı da zeminin iyi olmasına yardımcı olacaktır. Halı saha zemin yapımı maliyetleri ise zeminin büyüklüğüne göre değişkenlik gösterecektir. Burada büyüklük ölçülerinin belirlenerek fiyat alınması daha doğru bir adım olacaktır. Bu konuda yardımcı olacak kurumsal firmalar sektör içerisinde yer almaktadır. Açık halı saha yapımı aşamasında üst bölümü kapanmaz. Kapalıya göre daha az maliyetli olarak karşınıza çıkacaktır.

 

 

Profesyonel Futbol Saha Zemini Yapan Firmalar

Futbol sahası yapımı konusunda birçok firma sektör içerisinde yer almaktadır. Bu firmalar arasından seçim yapacağınız zaman mutlaka referans ve kalite içeriğine önem verin. Çünkü zeminin kurulması ve zeminde kullanılacak olan çim kalitesi büyük önem taşır. Eğer bozuk bir zemin oluşur ise bunun tekrar düzenlenmesi zaman ve maliyet alacaktır. Bunun için sektör içerisinde kurumsal vizyonu ile ön planda yer alan İntegral Spor deneyim ve tecrübesi ile bu alanda hizmet veriyor. Firma profesyonel futbol sahası zemini konusunda geliştirdiği yöntemlerle yardımcı oluyor.
Firma 70'ten fazla ülkede hizmet veriyor. Halı saha ve profesyonel futbol sahası hazırlama aşamasında alanında uzman kadrosu ile yardımcı olmaktadır. Bundan dolayı güvenilir bir şekilde tercih edilebilir. Kapalı halı saha yapımı konusunda da özel ekipmanları ile yardımcı olmakta ve kısa sürede işlemleri çözüme ulaştırmaktadır.

 

 

İntegral Spor Firmasının Sunduğu Hizmetler Nelerdir?


Firma geçmişten gelen deneyim ve tecrübe ile sektör içerisinde yer almaktadır. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılı çalışmalara imza atmıştır. Açık, kapalı ve nizami futbol sahalarının oluşturulması konusunda uzman ekibi ile destek vermektedir. Tüm ekibi alanında uzman kişilerden oluşuyor. İnşaa ettiği tüm sahalar dört mevsim şartlarına dayanıklı olması ile ön planda yer alıyor. Bu da uzun süreli bir kullanım imkanı sağlıyor. Kapalı halı saha konusunda da güvenilir bir alan oluşturuyor ve dayanıklı malzeme temini yaparak inşa çalışmalarını sürdürüyor.
Firma zemin üzerindeki çizgileri de yapmakta olup, kale direklerinden filelere kadar geniş bir hizmet içeriğini sunmaktadır. Oyunculara güvenilir bir oyun sahası inşa etme konusunda tecrübesi ile ön plana çıkmış ve en çok tercih edilen firmalar arasında yer almıştır.
Futbol sahası inşası konusunda sizde destek alabilir ve bu konuda sunulan hizmet içeriğinden yararlanabilirsiniz. Firma müşteri memnuniyet ilkesini de benimsemekte ve çalışmalarını yasal olarak sürdürmektedir. Bu da kaliteli bir hizmet ayrıcalığı ile tanışmanıza yardımcı olacaktır.