Haberler
1984
05 Nisan 2019
Takımımız Moral Yemeğinde Buluştu
Spor Toto 1. Lig’de gösterdiği performans ile lider konumda bulunan takımımız, Adanaspor maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.
 
Yönetim Kurulumuz tarafından düzenlenen yemeğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personellerimiz katıldı.
 
Yemekte konuşma yapan Başkanımız Ali Çetin, “Final niteliğinde 7 maç var. Sizler isterseniz yenemeyeceğimiz takım yok. Artık kafamızda hiçbir soru işareti olmamalı ve sahaya çıkıp terimizin sonuna kadar savaşmalıyız. Bizleri buralara siz getirdiniz, bu yolun sonunda mutlu olmak hepimizin hakkı. “O sene, bu sene” diyerek başladığımız bu yolu süper lige çıkarak bitirmek istiyoruz. Sizlere güveniyoruz” diye konuştu.
 
Yemeğe özel davetli olarak katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan, yemekte yaptığı konuşmada futbolcularımıza olan güvenini yineleyerek, final haftalarının önemine dikkat çekti.
 
Her koşulda kulübümüzün destekçisi olduğunu belirten Sn. Zolan, “Sezon boyunca verilen emeklerin karşılığını bulması için son haftalarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sizler formanın hakkını vererek Denizli markasını üst sıralara taşımayı bildiniz. Sizlere güvenimiz tam, umarım sezon sonunda yüzümüz gülmeye devam edecek. Adanaspor karşılaşmasında sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Yemeğin futbolculara moral olmasını umut ettiğini ifade eden Sn. Zolan, bundan sonraki haftalarda futbolcularımızın hedefe odaklanarak sezonun sonunda hedefe ulaşacaklarını inandığını belirtti.