Haberler
2666
03 Ağustos 2018
Yeni Transferlerimiz Basına Tanıtıldı!

Denizlispor’umuzda teknik direktörümüz Osman Özköylü ve bu transfer döneminde takımımıza dahil olan 19 futbolcumuz için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde düzenlenen toplantıya Başkanımız Mustafa Üstek, Başkan Yardımcımız Taner Atilla, Altayıdan Sorumlu Asbaşkanımız Necip İrdem, Tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Yürümez, Taraftardan Sorumlu Asbaşkanımız Mustafa Demirkollu ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ferhat Yıldırım katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Başkanımız Mustafa Üstek yeni sezonun hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Yeni sezonda camiamız ve kulübümüz adına iyi bir sezon geçirmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Her yıl düşme korkusu yaşayan kulübümüzün bu yıl şampiyon olması için maddi manevi elimizden geleni yaptık. Teknik heyetin raporu doğrultusunda birkaç transfer daha yapabiliriz” dedi.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Osman Özköylü ile iç ve dış transferde kadroya dahil edilen Tonia Tisdell, Kibong Mbamba, Seddar Karaman, Deniz Vural, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Burak Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Recep Niyaz, Adam Stackhowiak, Muhammed Himmet Ertürk, Ismail Aissati, Mustafa Teke, Ali Eren Yalçın, Asım Aksungur, Mustafa Özgür düzenlenen törenle tanıtıldı.