












































KAMUOYUNA SAYGIYLA
Dünden bugüne bazı sosyal medya hesaplarında, aslı astarı olmayan sadece dedikodudan ibaret olan Kulüp Başkanımız Sn. Mustafa Üstek ve Yönetim Kurulu istifa edecek yönündeki söylemlere ve yalan haberlere itibar etmeyiniz.
Amaç ve niyetin ne olduğunu anlamadığımız bu tür konular ile kulübümüzün zarar görmemesi için resmî site ve hesaplarımız dışında çıkan hiçbir haber ve paylaşımı doğru kabul etmeyiniz.
Yönetim kurulu olarak görevimizin başında olduğumuzu ve kulübümüzün menfaatleri uğruna canla başla çalışmaya devam ettiğimizi başta büyük Denizlispor taraftarı olmak üzere tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz.
Bu doğrultuda protokolümüzün açıklamaları ve yönetimimizin çalışmaları ile belirtilen hedefe ulaşmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Transfer komitemizin sonuçlandırdığı çalışmalar ise en yakın zamanda siz değerli kamuoyunun bilgisine sunulacaktır.
Denizlispor Kulübü
-
Denizlispor Kulübü Derneği Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Çağrısı
DENİZLİSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLAN...
26 Temmuz 2023 -
Denizlispor Kulübü Derneği Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Çağrısı
DENİZLİSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLAN...
25 Aralık 2022 -
Kamuoyunun Dikkatine
1. Lig Kulüpler Birliği, dün oynanan Göztepe – Altay karşılaşmasında yaşanan ol...
28 Kasım 2022 -
Teknik Direktörümüz Giray Bulak, Bodrumspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
Takımımız, konuk ettiği Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Teknik Direktö...
26 Kasım 2022 -
Altaş Denizlisporumuz 0-0 Bodrumspor
Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında Takımımız, konuk etiği Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı. ...
25 Kasım 2022 -
Denizlispor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Çağrısı (23.11.2022)
DENİZLİSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI ...
23 Kasım 2022