Haberler
324
13 Aralık 2017
1. Lig Kulüpler Birliği'nden Gençlik ve Spor Bakanlığına Ziyaret

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Ankara’da bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda geçerek Sn. Bakan Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden 18 takımın temsilcileri TFF 1. Lig’de yaşanılan sıkıntıları anlatarak çözüm yollarının aranmasını istedi. Bakanlıkta ayrıca Gençlik ve Spor Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile görüşen heyet önemli kararlar aldı.

Kulübümüzü temsilen toplantıya katılan Başkan Yardımcımız Taner Atilla, “Bakanlıkta yaptığımız toplantıda kulüpler için çok önemli konular görüşülerek, çözümleri arandı. Öncelikle Süper Lig ve 1. Lig arasında ki gelir dağılımı ve prim sistemindeki adaletsizlik, kulüp gelirlerinin sadece yüzde 50’sine temlik veya haciz konulabilmesi ve geri kalan yüzde 50’gelirin doğrudan kulüplere aktarılması, altyapı projelerinin desteklenmesi, Spor Toto reklamları gibi önemli konular dile getirildi. Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’ta yaptığı konuşmada bu yılda kulüplere normal gelirlerinin dışında bir kaynak sağlanacağını ifade ederek en önemli yatırımın alt yapıda yapılması konusunu vurguladı. Ayrıca dile getirilen diğer sorunlar içinde çalışma yapacaklarını belirttiler” dedi.

 

Bayilik veren firmalar evlilik sitesi Denizli İş Güvenliği Malzemeleri istanbul evden eve nakliyat Şehirlerarası evden eve nakliyat tiktok izlenme satın al İstanbul evden eve nakliyat İstanbul Yacht Charter

oto ekspertiz dil kursu evden eve nakliyat iş ilanı ver

elektronik sigara likit sanal ofis istanbul evden eve nakliyat smm panel sondakika haberleri tiny house istanbul evden eve